Image

Inschrijfprocedure De Lodewijk

Heb je interesse in een appartement in De Lodewijk? De inschrijving is inmiddels gesloten. Maar hieronder lees je de procedure terug.

Je kon je inschrijven via de website van De Lodewijk. In het formulier op de pagina ‘inschrijven’ vul je je NAW-gegevens en maximaal vijf bouwnummervoorkeuren in. Het is belangrijk dat je het formulier compleet invult.

Hypotheekverklaring

De makelaar van De Lodewijk heeft een hypotheekverklaring nodig waaruit blijkt dat je het appartement van je voorkeur kunt financieren. Een hypotheekverklaring kun je opvragen bij je bank of hypotheekadviseur. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, kun je ook contact opnemen met Nelisse makelaarsgroep. Zij hebben ook een hypotheekafdeling.

De hypotheekverklaring dien je vóór de einde inschrijving, dus uiterlijk op maandag 12 juli om 10.00 uur aan te leveren bij Nelisse Makelaarsgroep. Dat kan per mail of je brengt het langs. Het adres is Statenlaan 128 in Den Haag. Het kantoor is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Kun je het appartement uit eigen middelen betalen en kun je hierdoor kopen zonder financieringsvoorbehoud? Dan heb je geen hypotheekverklaring nodig. Het is in dat geval belangrijk dat je dit aangeeft in het formulier. Als je wordt ingeloot en daarna beslist om te kopen, dan wordt de koop- en aannemingsovereenkomst definitief opgesteld zonder voorbehoud op financiering.

Bevestiging

Na het inschrijven krijg je een bevestiging op je scherm dat je inschrijving goed ontvangen is.
Mocht je vragen hebben of je inschrijving willen wijzigen, dan kun je contact opnemen met Nelisse Makelaarsgroep, via mail nieuwbouw@nelisse.nl of telefonisch op telefoonnummer 070 – 350 14 00. Je kunt je ook opnieuw inschrijven. Je laatste inschrijving nemen we in dat geval mee in de loting.

Loting

Vanwege de grote belangstelling in de appartementen in De Lodewijk zullen we de projectnotaris laten loten. We laten alleen die inschrijvingen loten, waarvan we een hypotheekverklaring hebben ontvangen met een positief advies en inschrijvingen waarbij geen financieringsvoorbehoud is aangevinkt.

Op die manier loten we alleen inschrijvingen van geïnteresseerden waarvoor het financieel haalbaar is. Dat vinden we wel zo eerlijk. Het vergroot daarmee ook je kansen. Het lotnummer bepaalt wie als eerste wordt benaderd door de makelaar. Waarbij in beginsel alleen naar 1e bouwnummervoorkeuren wordt gekeken. Tweede en volgende voorkeuren worden pas geraadpleegd, zodra er een bouwnummer is die niemand als eerste voorkeur heeft gekozen of als er afvallers zijn. De penthouses worden niet geloot, deze worden toegewezen.

Het is niet de bedoeling dat je je twee keer inschrijft, op twee verschillende namen. Alle inschrijvingen worden gecontroleerd op adres. Dubbele inschrijvingen zullen worden verwijderd en worden dan niet meegenomen in de loting.

Heb je vragen? Bel dan gerust even met onze makelaar. Zij staan voor je klaar.