Image

Welke voordelen biedt nieuwbouw kopen in De Lodewijk?

Van het comfort dat alles nieuw is tot een duurzaam appartement: nieuwbouw kopen heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gemak: je hoeft niet meer te klussen, anders dan de wanden en het leggen van een vloer naar eigen smaak. Bovendien heb je relatief lage energiekosten door goede isolatie. Zomaar een aantal voordelen van nieuwbouw kopen in De Lodewijk. In dit blog lees je er meer over.

Goednieuw en compleet afgewerkt
Heb je weinig tijd om te klussen en verbouwen? Of simpelweg geen zin in keuzestress dat vaak gepaard gaat met een nieuwbouwhuis? Dan is kopen in De Lodewijk ideaal. Je koopt in De Lodewijk een gloednieuw, afgewerkt appartement met een luxe keuken*, een complete badkamer en toilet en behangklare wanden. Je komt niet voor financiële- of bouwtechnische verrassingen te staan, de kwaliteit is vanzelfsprekend goed en je betaalt geen dubbele woonlasten. Je hoeft namelijk pas naar de notaris als het appartement (sleutel)klaar is, je koopt dus turn-key. Meer lezen over turn-key? Klik hier.

*met uitzondering van de penthouses.


					Image

					Image

Luxe en comfort

De keuken in de appartementen is een hoogwaardige keuken van Bruynzeel met luxe inbouwapparatuur zoals een Quooker, combimagnetron, vaatwasser, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat en afzuigkap. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche inclusief glazen douchescherm, een wastafel en handdoekradiator. Afhankelijk van de indeling beschikken enkele badkamers over een ligbad en tweede toilet.

Onderhoudsvriendelijk

Gemak dient de mens. Als je een nieuwbouwappartement koopt, weet je dat je de komende tijd geen onderhoud hebt. En daarna misschien alleen wat sauswerk, maar meer niet. Alles is nieuw en alles werkt naar behoren. Bovendien spaar je met de Vereniging van Eigenaren voor groot onderhoud. Kortom: over onderhoud hoef je je voorlopig geen zorgen te maken.


					Image

Duurzaam

In het kader van duurzaamheid is de Energie Presentatie coëfficiënt (EPC) van belang. Hierbij staat energie centraal. De basis is de thermische schil die rondom het appartementengebouw, inclusief de gemeenschappelijke verkeersruimten, is aangebracht. De thermische schil is simpel gezegd de jas van het gebouw. Deze zorgt ervoor dat ongewenst warmteverlies wordt voorkomen. Door het toepassen van een optimale mix van gevel-, vloer- en dakisolatie, door gebruik te maken van (HR++) beglazing, een goede naad- en kierdichting, gecombineerd met vloerverwarming en warm tapwater opgewekt middels stadsverwarming wordt een grote bijdrage geleverd aan de EPC-norm.

Fraaie architectuur

Oude huizen hebben zéker hun charme, maar er is ook iets te zeggen over de moderne architectuur van nieuwbouw. De vier woontorens, waarvan De Lodewijk er één is, zijn ontworpen door OPL Architecten. De mix van licht en donker metselwerk, donkere gevelkozijnen, strakke lijnen, glazen balkonhekken en hoge raampartijen bepalen het uiterlijk van De Lodewijk. In De Lodewijk koop je een fraai en licht appartementen met optimaal uitzicht naar buiten.

Ben jij al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Als je staat ingeschreven voor de nieuwsbrief, blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom De Lodewijk.