Image

Appartementen en penthouses met een heerlijk terras

De Lodewijk telt slechts 29 appartementen. Hierdoor is het een fijn en kleinschalig wooncomplex. Je hebt keuze uit ruime drie- en vierkamerappartementen en twee bijzondere penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 75 m2 tot maar liefst 173 m2.

De Lodewijk is nu in verkoop! Ga naar de inschrijfpagina om je in te schrijven.

Let op: De inschrijfperiode eindigt op maandag 12 juli a.s. om 10.00 uur. Zorg er dus voor dat je je voor die tijd hebt ingeschreven. De loting zal 13 of 14 juli plaatsvinden.


					Image

					Image

					Image

Begane grond

Op de begane grond worden drie driekamerappartementen gebouwd van 75 m2 (woningtype C), 87 m2 (woningtype A) en 112 m2 (woningtype B). Elk appartement is uniek en beschikt over een eigen privé-terras op straatniveau. De indelingen zijn, mede dankzij het verschil in vierkante meters, heel verschillend. En ook qua zonligging van het terras heb je keuze. Ga je voor zon in de ochtend, overdag of in de avond?

Bekijk hier de plattegronden per type:
Type A 
Type B 
Type C


					Image

					Image

					Image

					Image

					Image

Eerste t/m zesde verdieping

De eerste t/m de zesde verdieping zijn identiek. Op elke woonlaag liggen vier appartementen:
twee driekamerappartementen van 111 m2 (woningtype G) en 127 m2 (woningtype D) en twee vierkamerappartementen van 128 m2 (woningtype F) en 140 m2 (woningtype E).

De driekamerappartementen zijn voorzien van een ruime berging met wasmachineaansluiting die je ook als bijkeuken kunt benutten. In deze appartementen zijn de badkamers ingericht met een inloopdouche en wastafel. De vierkamerappartementen hebben een royale badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede (hangend) toilet. Dankzij de extra kamer(s) kun je gemakkelijk een thuiswerk- of hobbykamer inrichten.

Bekijk hier de plattegronden per type:
Type D
Type E 
Type F
Type G


					Image

					Image

					Image

					Image

Zevende verdieping penthouses

Op de bovenste woonlaag bevinden zich twee bijzondere vierkamerpenthouses van 151 m2 en 173 m2. Beide penthouses hebben een riante living met royale woonkeuken en grote raampartijen van vloer tot plafond. Ze zijn daarmee bijzonder licht. Het ruime dakterras rondom van 84 m2 of 90 m2 biedt een geweldig panoramisch uitzicht op de dynamische omgeving. De penthouses hebben drie ruime slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite. De twee andere kamers bieden alle ruimte voor gasten, maar kunnen uiteraard ook heel goed als thuiskantoor worden ingericht.

Bekijk de plattegronden per type:
Type H
Type I

Nu te koop

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de appartementen en penthouses in De Lodewijk. De prijzen van de appartementen en de penthouses in De Lodewijk variëren van € 379.000,- tot circa € 985.000,- (inclusief één parkeerplaats) v.o.n. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de makelaar.

Heb je interesse in een huurappartement naast De Lodewijk? Neem dan een kijkje bij Huren in JVS.