Image

Woningaanbod

Slechts 29 appartementen telt De Lodewijk. Hierdoor is het een fijn en kleinschalig wooncomplex. Je hebt keuze uit ruime drie- en vierkamerappartementen en twee bijzondere penthouses. De woonoppervlaktes variëren van 75 m2 tot maar liefst 173 m2.


					Image

Begane grond

Op de begane grond zijn drie driekamerappartementen gebouwd van 75 m2, 87 m2 en 112 m2. Elk appartement beschikt over een eigen privé-terras op straatniveau.

De ruim opgezette keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een douche en voorzien van een douchescherm en -deur. Het toilet is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een zwevend toilet.


					Image

Eerste t/m zesde verdieping

Op elke woonlaag liggen vier appartementen: twee driekamerappartementen van 111 m2 en 127 m2 en twee vierkamerappartementen van 128 m2 en 140 m2. De appartementen zijn identiek op iedere verdieping met elk een eigen buitenruimte. Kies je favoriet voor zon in de ochtend, overdag of in de avond.

De driekamerappartementen zijn voorzien van een ruime bijkeuken met wasmachineaansluiting. De vierkamerappartementen hebben een royale badkamer met inloopdouche, ligbad, wastafel en tweede toilet. Dankzij de extra kamer(s) kun je gemakkelijk een thuiswerk- of hobbykamer inrichten.


					Image

Zevende verdieping penthouses

Op de bovenste woonlaag bevinden zich twee bijzondere vijfkamerpenthouses van 151 m2  en 173 m2. Het penthouse heeft een riante living met royale woonkeuken, grote raampartijen van vloer tot plafond en is daarmee zeer licht. Het ruime dakterras rondom van 84 m2 of 90 m2 biedt een geweldig panoramisch uitzicht op de dynamische omgeving. Het penthouse bevat maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite. Naast nog twee slaapkamers is er keuze voor thuiskantoor.